برگزاری جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به منظور انسجام بخشی به دستاوردهای دانشگاهی و پرهیز از اقدامات موازی، در مرحله چهارم پویش «زندگی، دست یاریگر توست» با همکاری پنج دانشگاه دیگر و مشارکت دانشگاهیان نسبت به برگزاری جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان اقدام می‌کند.

1.  در مرحله اول این پویش دانشجویان و فعالان مجموعه‌های دانشجویی به کمک ستادهای مقابله با بیماری کرونا شتافتند و با فعالیت‌های داوطلبانه در مسیر رفع نیازمندی‌های این ستادها وارد صحنه شدند.
  2.  در گام دوم، سایر ارکان دانشگاه به پویش پیوستند و با شعار همه دانشگاهیان همه مردم به صحنه مبارزه با کرونا آمدند.
  3.  در گام سوم و همزمان با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت مواسات و کمک مومنانه دوباره دست به کار شده و با راه اندازی صندوق نیکوکاری دانشگاهیان، پای به میدان حمایت از آسیب دیدگان کرونا گذاشتند.
  4.  در مرحله چهارم پویش، در راستای پیگیری و تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با به میدان آوردن ظرفیت‌های ادبی، فرهنگی و هنری جامعه دانشگاهی کشور، نسبت به ثبت و ماندگاری این تلاش جهادگونه در تاریخ اقدام شد.

اهداف جشنواره:

• به میدان آوردن ظرفیت کنش گران فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهی به منظور نقش آفرینی در ثبت هنرمندانه دستاوردهای تلاش چند ماهه کشور در کنترل کرونا
  • تقویت مسئولیت اجتماعی جامعه دانشگاهی در مواجهه با موضوعات مهم اجتماع
  • معرفی دستاوردهای دانشگاهیان در
  • زمینه‌های ادبی، فرهنگی، هنری با موضوع مقابله با کرونا
  • ترویج فرهنگ سلامت محور با بهره‌گیری از ابزار ادبیات و هنر
  • دبیرخانه‌های مرکزی این جشنواره در دانشگاه‌های مازندران، شهید چمران اهواز، کردستان، شهرکرد و فردوسی مشهد  مستقر شده است.

بخش‌های جشنواره:

• ادبی