اولین تداکس آنلاین ایران به میزبانی دانشگاه رازی

اولین تداکس آنلاین ایران به میزبانی دانشگاه رازی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، هسته تداکس مرکز استارتاپ دانشگاه رازی «اولین تداکس آنلاین ایران» را به میزبانی کرمانشاه برگزار می‌کند.

دکتر مهدی طلایی مدیر مرکز استارتاپ دانشگاه رازی در این خصوص اظهار داشت: تداکس، برنامه‌‌ای است که به صورت محلی سازماندهی و اجرا می‌شود تا علاوه بر دنبال کردن فلسفه‌ تِد (TED.com) برای به اشتراک گذاشتن ایده‌های با ارزش، تجربه‌ی حضور در رویدادهای اصلی TED را برای شرکت‌کنندگان ایجاد نماید.

وی افزود: در یک رویداد  TEDxسخنرانی‌های زنده زمینه‌ساز مباحث و گفتگوهای عمیق‌تر و موثرتری میان شرکت کنندگان می‌شود. در واقع، این رویدادها،TEDx  نامیده می‌شود و در این نام x به معنای رویداد TED با سازماندهی مستقل است  TEDxباید مجوز برگزاری را از موسسه TED دریافت کنند.

دکتر طلایی بیان کرد: تداکس دانشگاه رازی مجموعه‌ای است که برای نخستین بار در دانشگاه‌های غرب کشور و برای اولین بار در ایران با پخش آنلاین برگزار می‌شود. گردهمایی‌های تداکس همواره با یک تِمِ کلی برگزار می‌گردد که تمامی فعالیت‌ها حول محور همان تم انجام می‌گردد. تمی که گروه تداکس دانشگاه رازی برای این دوره برگزیده است، «نگاه» نام دارد. این انتخاب در این جهت انجام شده که بتوانیم به همه چیز از «از زاویه‌ای نو» بنگریم و جامعه‌ای نو را بیافرینیم. همیشه راهی بکر هست که قدم نهادن در آن می‌تواند بهترین بازده را داشته باشد.

وی افزود: در این رویداد افراد صاحب نظر و متخصص در زمینه‌های کاری خود به معرفی تجارب و ایده‌هایی که ارزش گسترش می‌پردازند. سخنرانان تداکس دانشگاه رازی  به شرح ذیل می‌باشند:

• دکتر قطب الدین صادقی (هنر و تجربه(
  • دکتر مجتبی شکوری (آموزش(
  • دکتر سیاوش وزیری (پزشکی(
  • کتایون ریاحی (فعالیت های اجتماعی(
  • حبیب اشتری و مینا فعال (طیعت و جهانگردی(
  • مظفر عبدالله (کارآفرینی(
  • دینا دوستی (موسیقی(
  • سمیرا هاشمی (مهندس(

دکتر طلایی گفت: این رویداد هفتم آبان ماه 1399 ساعت 20:00 به صورت پخش زنده از سایت آپارات پخش خواهد شد. برای تهیه بلیت به سایت tedxraziuniversity.com مراجعه و یا برای آشنایی از نحوه خرید بلیت به صفحه اینستاگرامی tedxraziuniversity  مراجعه نمایید.

وی محمدپویا پروین، علی مالمیر، سعید حشمتی، آرین عزیزی‌پناه، محمدرسول پیرهوشیار، جاوید حسینی، صباح بیگرضایی، زهرا طاهرآبادی، آیدا نجومی، محمدمهدی فقیهی، مهسا قادری، احسان صالح‌نژاد، معین حسین پور و کامران بساطی را اعضای هسته تداکس دانشگاه رازی عنوان کرد.