افزایش 1000 درصدی فضای سبز دانشگاه رازی طی دو سال اخیر

دکتر عبادی مطرح کرد: تشریح دستاوردهای سبز دانشگاه رازی/ افزایش 1000 درصدی فضای سبز دانشگاه رازی طی دو سال اخیر

دکتر هادی عبادی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه رازی با اشاره به دستاوردهای مرکز مدیریت سبز اظهار داشت: طی دو سال اخیر ، 100 هزار اصله درخت و درختچه در نقاط مختلف دانشگاه کاشته شده است که بیانگر افزایش ۱۰۰۰ درصدی فضای سبز (کاشت درخت و درختچه) طی این مدت است.

مدیر مرکز مدیریت سبز دانشگاه رازی کسب رتبه جهانی ۴۱۵ دانشگاه‌های سبز و کسب رتبه ۸ کشوری بر اساس ارزیابی جهانی گرین متریک را از مهم‌ترین موفقیت‌های این دانشگاه اعلام کرد و گفت: در اقدامی ابتکاری برای اولین در جهان، دانشگاه رازی اقدام به راه اندازی درس زندگی سبز نمود که با استقبال دانشجویان مواجه شد.

دکتر عبادی برگزاری تور سبز به ویژه برای دانش‌آموزان و دانشجویان، برگزاری اولین جشنواره غذای سبز کشوری، راه‌اندازی نمایشگاه دائمی مدیریت سبز و اجرای پروژه‌های کارواش سبز و مالچ کاغذی را از پروژه‌های ارزشمندی دانست که دانشگاه رازی عمدتا به عنوان دانشگاه پیشگام در کشور اقدام به اجرای آنها نموده است.

وی از کاهش 60 درصدی مصرف آب کشاورزی، کاهش 21 درصدی مصرف گاز و کاهش 12 درصدی مصرف برق در دانشگاه رازی طی سال 1398 خبر داد و گفت: این نتایج ارزشمند به دنبال برنامه‌ها و پروژه‌های مرکز مدیریت سبز در استفاده بهینه از منابع کسب شده است.

دکتر عبادی موفقیت‌های مرکز مدیریت سبز دانشگاه رازی را مرهون حمایت‌ها و پیگیری‌های ریاست دانشگاه و همچنین تلاش‌های بی‌دریغ کارکنان خدوم مجموعه دفتر نظارت بر طرحهای عمرانی و  مدیریت سبز دانست و ابراز امیدواری کرد: دانشگاه سبز رازی در آینده‌ای نزدیک الگو و کانون توجه دغدغه‌مندان و دوستداران محیط زیست قرار بگیرد.