آغاز ثبت­‌نام الکترونیکی نامزدها و رای‌­دهندگان برای شرکت در انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاه رازی

به اطلاع کلیه فعالان نشریات دانشگاهی می‌­رساند، فرایند ثبت‌­نام در انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاه رازی از ساعت 01:00 بامداد چهارشنبه 1399/07/23 آغاز و در ساعت 24:00 سه‌­شنبه 1399/07/29 به پایان می‌­رسد.

مراحل ثبت‌­نام

1. مدیران مسئول نشریات (چه در مقام نامزد چه در مقام رای­‌دهنده) باید ابتدا با مراجعه به سامانه مدیریت نشریات دانشگاهی به آدرس  apmsrt.ir اقدام به ایجاد حساب کاربری نمایند.
  2. بعد از فعال­سازی حساب کاربری با  نام کاربری و رمز جدید وارد حساب کاربری خود شده و آخرین شماره نشریه خود را بارگذاری کنند.
  3. ورود به حساب کاربری و انتخاب کاربری مدیرمسئول
  4. انتخاب گزینه انتخابات دانشگاه
  5. ثبت‌­نام در فولدر درخواست شرکت در انتخابات (هم نامزدها و هم رای­‌دهندگان)
  6. ثبت­‌نام در فولدر درخواست کاندیداها ­( تنها برای مدیران مسئولی که قصد دارند در انتخابات نامزد شوند)