آغاز بزرگ‌ترین رویداد سایبری غرب کشور به میزبانی دانشگاه رازی

با شرکت 350 تیم از سراسر جهان صورت گرفت؛

آغاز بزرگ‌ترین رویداد سایبری دانشگاه‌های غرب کشور به میزبانی دانشگاه رازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، سومین دوره مسابقات بین‌المللی فتح پرچم دانشگاه رازی با شرکت 350 تیم از سراسر دنیا به صورت برخط در حال برگزاری است.

در این دوره از مسابقات که از پنجم لغایت هفتم آبان ماه به میزبانی دانشگاه برگزار می‌شود، 85 تیم از ایران و 205 تیم خارجی از 55 کشور جهان مشغول رقابت می‌باشند.

دکتر حامد منکرسی مدیر مرکز آپا دانشگاه رازی و دبیر سومین دوره مسابقات بین‌المللی فتح پرچم در این خصوص اظهار داشت: از بین کشورهای خارجی، هند، آمریکا، ژاپن، روسیه و اندونزی بیشترین تعداد شرکت کننده را در این مسابقه به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: حدود 60 تیم نیز ملیت خود را عنوان نکرده‌اند و به صورت ناشناس در این دوره از مسابقات حاضر شده اند. به صورت میانگین 4 نفر در هر تیم حضور دارند که با احتساب 350 تیم ، 1400 نفر در این مسابقات مشارکت نموده‌اند.

دکتر منکرسی بیان داشت: تیم‌های حاضر طی 48 ساعت برای حل 55 چالش امنیت سایبری در 10 حوزه تخصصی به رقابت خواهند پرداخت. طراحی و پیاده سازی بستر و چالش‌های این دوره از مسابقات در مرکز آپای دانشگاه رازی انجام گرفته است.

وی افزود: خوشبختانه تا این لحظه این مسابقات بدون وقفه و طبق برنامه‌ریزی قبلی انجام گرفته است. جدول رده بندی تا این لحظه در ادامه نمایش داده شده است.