اعلام حوزه‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد 1399 در دانشگاه رازی

دکتر سالمیان خبر داد:

اعلام حوزه‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد 1399 در دانشگاه رازی

دکتر غلامرضا سالمیان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد 1399 بر اساس برنامه زمان‌بندی‌شده از سوی سازمان سنجش در روزهای پنجشنبه تا شنبه 16 تا 18 مردادماه جاری به شرح ذیل در حوزه‌های امتحانی دانشگاه رازی برگزار می‌گردد.

الف- آزمون کارشناسی ارشد سال 1399 همزمان با سراسر کشور در نوبت‌ صبح روزهای پنجشنبه شانزدهم، جمعه هفدهم و شنبه هجدهم مردادماه در حوزه‌های امتحانی دانشگاه رازی، به شرح ذیل برگزار خواهد شد:

1. دانشکده‌های نفت و پتروشیمی، فنی و مهندسی، ادبیات و علوم انسانی، تربیت بدنی، مجتمع کلاسی و دبیرستان دخترانه وابسته به دانشگاه واقع در باغ ابریشم، پردیس دانشگاه رازی

2. پردیس کشاورزی واقع در بزرگراه امام خمینی (ره)

3. دانشکد دامپزشکی واقع در میدان شهدا، بلوار شیخ طوسی، سه‌راه شهرک رسالت

4. دانشکده علوم اجتماعی واقع در بلوار شهید بهشتی، مقابل بیمارستان امام علی (ع).

ب- داوطلبان گرامی برای مشاهده و پرینت (چاپ) کارت ورود به جلسه آزمون، می‌توانند از روز دوشنبه 13 مرداد ماه 1399 به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  مراجعه نمایند.

ج- ضمنا، باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال 1399 در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 14 و 15 مرداد ماه 1399 از ساعت 8 لغایت 12 و 14 لغایت 18 و در روزهای برگزاری آزمون از ساعت 7:30، به نشانی کرمانشاه، باغ ابریشم، پردیس دانشگاه رازی، سازمان مرکزی، طبقه اول، اتاق 219 دایر خواهد بود.