اطلاعیه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه رازی همزمان با اعمال محدودیت‌های سراسری

با آرزوی تندرستی برای همه دانشجویان و همکاران گرامی، پیرو محدودیت‌های اعلام‌شده از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

1.       همه امور اداری تحصیلات تکمیلی دانشگاه از مرحله پذیرش و ثبت‌نام دانشجو تا مرحله دفاع، به صورت مجازی و غیرحضوری انجام می‌شود؛ بنابراین نیازی به مراجعه حضوری دانشجویان گرامی نیست.

2.       کارکنان تحصیلات تکمیلی دانشگاه و کارشناسان تحصیلات تکمیلی دانشکده‌ها در گروه مشترک مجازی، در روزهای تعطیل نیز با دورکاری، پیگیر امور اداری و وظایف خود هستند.

3.       در این مدت فرآیند کاری تصویب پروپوزال و دفاع به صورت غیرحضوری قابل انجام است.

4.       جلسات تصویب رساله، پیش دفاع و دفاع همچنان در سامانه LMS انجام خواهد شد.

5.       در صورتیکه مهلت اسکان دانشجویان ساکن در خوابگاه به اتمام رسیده، استاد محترم راهنما در صورت ضرورت تمدید، می‌تواند درخواست خود را طبق شیوه مذکور در نامه شماره 31048 مورخ 1399.8.23 ارائه نماید. با توجه به اینکه اسکان اولیه دانشجویان، مستلزم ورود آنان به شهر کرمانشاه و در نتیجه نقض قوانین رفت و آمد است، لطفا از ارائه درخواست جدید خودداری شود.

6.       دانشجویان گرامی می‌توانند پرسش‌های خود را طبق شماره‌های اعلام‌شده در پیام‌رسان مشخص‌شده مطرح و پاسخ خود را دریافت نمایند.

ارتباط با معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در دو هفته دورکاری

دستورالعمل تصویب پیشنهاده (پروپوزال)، پیش‌دفاع و دفاع دانشجویان تحصیلات تکمیلی به روش غیرحضوری

راهنمای دفاع در سامانه LMS