به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکترسید محمد باقرنجفی پیش از ظهر امروز سه شنبه 24 بهمن 1396 در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون برنامه‌های هفته پژوهش اظهار داشت: امسال به دلیل حادثه زلزله، هفته پژوهش با دو ماه تاخیر در کرمانشاه برگزار می‌شود و از پنجم لغایت هفتم اسفندماه برای برگزاری هفته پژوهش برنامه‌ریزی شده است. وی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، کارگاه آموزشی و تجلیل از پژوهشگران برتر استان را محورهای اصلی هفته پژوهش در استان کرمانشاه عنوان کرد و افزود: 28 بهمن مراسم تقدیر از پژوهشگران دانشگاه رازی برگزار می‌شود. دکتر نجفی با اشاره به پیشرفت های ارزشمند دانشگاه رازی در حوزه پژوهش گفت: دانشگاه رازی رتبه یازدهم را در بین دانشگاه های جامع دارد و در بین 6 تا 7 هزار دانشگاه از 40 کشور جهان اسلام، رتبه 91 را دارد.   وی با اشاره به اینکه 4 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی جزو یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار دارند، گفت: سال گذشته بیش از 570 مقاله ISI و 700 مقاله اسکوپوس از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی به ثبت رسید. این مسئول به دیگر دستاوردهای دانشگاه رازی در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: سال گذشته دکتر شاه آبادی از دانشگاه رازی کرمانشاه به‌عنوان شیمی دان برجسته کشور برگزیده شد، دانشگاه رازی همچنین 7 شرکت دانش بنیان و 17 واحد فناور در راستای تجاری سازی محصولات، دارد. دکترنجفی تمرکز بر حل مسائل و مشکلات استان کرمانشاه در قالب انجام طرح‌های پژوهشی با دستگاه های اجرایی را از اهداف هم دانشگاه رازی عنوان کرد و گفت: هم اکنون 53 طرح توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی در حال پژوهش هستند. دکترنجفی اخلاق محوری و تحقق جامعه دانش بنیان را برنامه راهبردی دانشگاه رازی دانست و بیان کرد: دانشگاه رازی به سمت کاربردی کردن علوم در راستای حل مسائل جامعه و دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی حرکت میکند تا برای رفع مشکلات اجتماعی، اقتصادی و... قدم برداشته شود. وی از وجود 201 هزار جلد کتاب فارسی و 52 هزار جلد کتاب لاتین در کتابخانه دانشگاه رازی خبر داد و بیان کرد: بهره مندی از ژورنالها و مجلات علمی در دستور کار دانشگاه قرار دارد، اخیراً یک مجله به مجلات معتبر علمی دانشگاه افزوده شده است، 4 مجله علمی به ثبت رسیده و 4 مجله نیز در حال بررسی است. معاون پژوهشی دانشگاه رازی در ادامه بیان کرد: شهریور ماه امسال دوازدهمین گردهمایی ترویج زبان فارسی را در دانشگاه داشتیم، مهر ماه همایش ملی کرمانشاه و زندگی شهری و در آذر ماه نیز همایش بین المللی بزرگداشت محمدبن زکریای رازی را برگزار کردیم. وی با اشاره به برگزاری بیش از 40 کارگاه آموزشی در موضوعات مختلف، گفت: یکی از مهمترین ماموریت‌های در دست اقدام در دانشگاه رازی، طرح آمایش استان کرمانشاه است، این طرح از سال 52-53 الزام قانونی برای اجرا داشته اما به دلایل مختلف به انجام نرسیده است. وی با ادامه توضیحات افزود: طرح آمایش یک بار در سال 1385 در استان کرمانشاه شروع شد اما سنگینی کار سبب توقف طرح گردید تا اینکه یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی پروپوزالی را ارائه داد که مورد پذیرش استانداری واقع شد و ماموریت تدوین سند آمایش به دانشگاه رازی سپرده شد. دکترنجفی با بیان اینکه هم اکنون تدوین سند آمایش با مشارکت بیش از 100 عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه در حال انجام است، افزود: طرح آمایش دو بخش دارد، در بخش اول بیش از 90 درصد کار انجام شده و تا آخر سال به اتمام می‌رسد و بخش دوم نیز تا بهار 97 به اتمام خواهد رسید. وی با اشاره به پتانسیل و ظرفیت مهم دانشگاه رازی در دانش شیمی گفت: دانشکده شیمی، دانشکده ای پویا و پرتوان در زمینه پژوهش است و سرمایه ای ارزشمند برای کشور به شمار می آید، در همین راستا توان و پتانسیل بالایی در زمینه نفت در دانشگاه وجود دارد و قدم‌های مثبتی برداشته شده است.

وی با اشاره به اینکه 4 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی جزو یک درصد برتر دانشمندان جهان قرار دارند، گفت: سال گذشته بیش از 570 مقاله ISIو 700 مقاله اسکوپوس از اعضای هیئت علمی دانشگاه رازی به ثبت رسید.