به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر شهاب قاضی در مراسم افتتاح سیستم‌های آبیاری تحت فشار در سطح 140 هکتار از اراضی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی که امروز(25 اردیبهشت) با حضور رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه استان کرمانشاه در زمینه‌های مختلف کشاورزی ظرفیت‌‌های بالایی دارد، اظهار کرد: این استان در طرح آمایش کشور به عنوان قطب کشاورزی معرفی شده و در صورت بهره گیری از ظرفیت‌های این بخش می توان آمار بالای بیکاران استان را کاهش داد. دکتر شهاب قاضی رئیس پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی اظهار داشت: اهمیت بخش کشاورزی تا جایی است که می توان از آن به عنوان اولویت اول استان یاد کرد. وی با اشاره به شرایط آب و هوایی مناسب این استان و وجود اقلیم‌های مختلف از نیمه سرد گرفته تا گرمسیری افزود: وجود منابع آبی خوب در کنار اراضی مستعد می‌تواند ظرفیت خوبی برای توسعه بخش کشاورزی در استان باشد که به دنبال آن اشتغالزایی و درآمدزایی بیشتر برای مردم استان به همراه خواهد آمد. پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی با دارا بودن 100 عضو هیئت علمی فعال می‌تواند به بخش کشاورزی استان مشورت دهی داشته و در راستای رفع مشکلات این بخش و شکوفایی بیشتر آن گام بردارد و در صورت همراهی مسئولین می تواند نقش موثری را در بهبود راندمان بخش کشاورزی در استان داشته باشد. وی گفت: استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری می‌تواند نقش مهمی را در بهینه سازی مصرف آب با توجه به آمار بالای مصرف آب در بخش کشاورزی داشته باشد. دکتر قاضی خاطرنشان کرد: افزایش تولید محصول، کنترل بهتر علف های هرز مزرعه، سهولت کار کشاورزی و... را از مزایای اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی عنوان کرد.  دکتر حمیدرضا چقازردی مدیر مزرعه و عضو هیئت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی نیز در این مراسم اظهار کرد: خشک سالی‌های حادث شده در سال‌های اخیر ضرورت توجه به تجهیز اراضی بخش کشاورزی به سیستم‌های نوین آبیاری را در راستای بهینه سازی مصرف منابع آبی بیشتر کرده است. دکتر چقازردی با اشاره به وجود منابع آبی خوب در استان کرمانشاه افزود: بر اساس آمارها استان کرمانشاه دو برابر میانگین کشوری بارندگی سالیانه دارد و لذا توسعه آبیاری نوین در این استان با توجه به آمار بالای بارندگی های سالانه آن ضرورت دارد. چقازردی ادامه داد: تجهیز اراضی به سیستم‌های نوین آبیاری با هدف صرفه جویی در مصرف آب و بالا بردن راندمان آبیاری اجرایی می‌شود. وی در ادامه با اشاره به وجود 11 حلقه چاه آبیاری در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی و اخذ یک مجوز ایجاد یک حلقه چاه جدید که به زودی عملیات حفر آن آغاز خواهد شد، افزود: این چاه‌ها مجوز بهره برداری حدود 202 لیتر در ثانیه را دارند.