جشن گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی شامگاه شنبه 19 اسفندماه 1396 در سالن شهید دکتر علیمحمدی دانشکده علوم با حضور با شکوه بانوان دانشجو برگزار شد.   به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین قلندری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی در ابتدای این مراسم با تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن، به بیان ابعاد والای شخصیّتی حضرت فاطمه زهرا( س) پرداخت. این جشن با اجرای برنامه های متنوع  از جمله اجرای مولودی خوانی همراه بود، همچنین مسابقه به همراه اهدای جوایز از دیگر برنامه‌های این جشن پرشور بود.