به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی،  اولین مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده کشاورزی سنقر روز دوشنبه 25/ 02/ 96 برگزار شد. گفتنی است تعداد 17 نفر از دانشجویان رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم ورودی 92 که اولین دانشجویان پذیرش شده در این دانشکده بودند با گذراندن  هشت ترم تحصیلی در آستانه فارغ التحصیلی قرار دارند.  بدین منظور مراسمی با حضور مسئولین دانشکده برگزار شد و در انتهای این مراسم به رسم یادبود لوح تقدیری از طرف دکتر محسنی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به دانشجویان اهدا گردید. همچنین در این مراسم جوایز مسابقات ورزشی که به مناسبت هفته خوابگاهها برگزار شده بود به نفرات برتر اهدا گردید.